Informatiebijeenkomsten najaar 2013

informatie.jpgVanaf deze zomer organiseert Flex2GO  vrijblijvende voorlichtingsbijeenkomsten om nader kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden van ons product.

Deze bijeenkomsten zijn gericht op bestaande gebruikers die meer willen weten over de delen van Flex2GO die ze nog niet gebruiken, of voor (potentiële) toekomstige gebruikers om voor het eerst kennis te maken met Flex2GO.

De bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd en zijn telkens gericht op specifieke onderdelen van Flex2GO.  Tijdens de bijeenkomsten worden demo’s gegeven, kunnen er vragen gesteld worden en u kunt ook zelf ook zelf achter de knoppen plaatsnemen.

De bijeenkomsten vinden plaats in ons kantoor te Utrecht, telkens op vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur. De volgende onderwerpen zijn de komende maanden geprogrammeerd:

Payroll  integraal online: vr 6 september 2013.
U kunt tijdens deze sessie o.a. kennismaken met de documenten werkstroom en digitale handtekeningen van ons systeem.

Werving & Selectie: vr 4 oktober 2013
Tijdens deze middag maakt u kennis met het online plaatsen van vacatures, het afhandelen van sollicitaties, de online inschrijving en CV-upload met automatische CV-ontrafelaar. Ook onze koppeling met social media komt aan bod.

Planning & matching:  vr 1 november 2013.
Indien u met name in de plannings- en matchingsmodule bent geinteresseerd, dan kunt u op deze middag uw licht opsteken over alle mogelijkheden.

Mobiele Apps: vr 29 november 2013.
Heeft u interesse in onze apps voor iPad, Android en iPhone, dan kunt u tijdens deze middag uw hart ophalen. Brengt u wel uw eigen smartphone of tablet mee, zodat u zelf kunt experimenteren!

Wilt u deelnemen aan een of meerdere van de middagen, stuurt u dan een e-mail naar info@flex2go.nl met uw contactgegevens, het aantal deelnemers en de data van de sessie waarop u wenst deel te nemen. Voor iedere sessie zijn max. 12 plaatsen beschikbaar.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.