Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van Flex2GO dan kunt u tickets indienen via het ticketsysteem in Flex2GO. U kunt dit doen onder de menuoptie “support” in Flex2GO wanneer u bent ingelogd als medewerker van het uitzendbureau / payrollbureau. U kunt ook een melding doen via het e-mailadres info@flex2go.nl of via de telefoon. U kunt het telefoonnummer vinden op de contactpagina.

Handleiding

De handleiding van Flex2GO is op aanvraag beschikbaar via info@flex2go.nl.

Rootcertificaat electronische handtekening

PDF documenten in Flex2GO kunnen ondertekend zijn met een electronische handtekening. Deze electronische handtekening stamt af van een root certificaat. U dient dit root-certificaat als vertrouwd in te stellen in Adobe reader. Selecteer hiertoe het bovenste certificaat in de boom (rode cirkel) en klik hierna op “Add to trusted certificates”. Hiermee wordt het root certificaat van Flex2GO als vertrouwd ingesteld en kunnen alle electronisch ondertekende documenten van Flex2GO worden gevalideerd.

root certificaat installeren

U kunt de certificaten ook downloaden in DER en Base64 formaat. Beide formaten worden ondersteund door Microsoft Windows.