Freepack koppeling

Vanaf afgelopen juli 2010 is er voor gebruikers van het systeem Freepack een specifieke koppeling met Flex2GO beschikbaar. Via deze koppeling wordt het voor Freepack gebruikers mogelijk hun uitzendbureau/payrollkantoor binnen 1 dag online te brengen. Uw opdrachtgevers en werknemers/uitzendkrachten kunnen loonspecificaties en facturen raadplegen, werkurenbriefjes elektronisch aanleveren, documenten zoals uitzend-/arbeidsovereenkomsten, ID-bewijzen, loonhefingsverklaringen e.d. elektronisch aanleveren en raadplegen.

 

Specifiek voor payrollkantoren die Freepack gebruiken, biedt Flex2GO de mogelijkheid de gehele documentenstroom tussen inlener, medewerker en uw organisaties te automatiseren. Flex2GO bewaakt deze documentenstroom automatisch; arbeidsovereenkomsten worden automatisch gegenereerd. Met de Flex2GO payroll module kunnen zo aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

 

Vanaf september 2010 biedt Flex2GO de mogelijkheid aan uitzendbureaus om online vacatures te plaatsen, kandidaten zich in te laten schrijen en op vacatures te laten reageren. De Werving & Selectie module van Flex2GO kan naadloos geintegreerd worden met uw website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.