SETU koppeling gereed

 

 

 

Flex2GO beschikt nu ook over een standaard SETU-koppeling. De SETU koppeling (een afgeleide van de HR-XML standaard) stelt inleners en uitzend-/payroll bureaus in staat om hun systemen zonder aanpassingen te koppelen met Flex2GO. Dit laatste geldt natuurlijk voor zover de betreffende systemen deze standaard ondersteunen.

De SETU-koppeling voor Flex2GO in vanaf november 2010 beschikbaar zijn.

Flex2GO heeft ervoor gekozen om de SETU standaard volledig te implementeren. De SETU koppelingen die in de markt veelal in zwang zijn, zijn slechts gedeeltelijke implementaties. Doordat Flex2GO nu de volledige standaard implementeert, kunnen in beginsel alle systemen die de standaard ondersteunen, worden gekoppeld.

Meer informatie over de SETU-standaard kunt u raadplegen op de website van SETU. In de online uitgave van Flexmarkt is recentelijk ook een artikel aan SETU gewijd.

Flex2GO helpt softwareleveranciers tevens met de realisatie van de SETU-koppeling op basis van de door Flex2GO beschikbare (Open SOurce) softwarebibliotheek. Lees hier meer over deze bibliotheek.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.