Digitale handtekening

HandtekeningOm het uw klanten en medewerkers nog makkelijker te maken is het vanaf dit moment mogelijk om in Flex2GO contracten, loonbelastingverklaringen en verklaringen bij ID-bewijzen te voorzien van een electronische handtekening. De elektronische ondertekening vindt plaats met behulp van PKI en door middel van verificatie van een tan code in een SMS-bericht. Hierdoor is het mogelijk om een rechtsgeldige handtekening te verkrijgen, zonder daadwerkelijk een handtekening te hoeven zetten.

Flex2GO is een initiatief van BirdsEyeView B.V. BirdsEyeView werkt in een klein en goed geolied team aan webapplicaties waar gebruikers wat aan hebben. Met Flex2GO helpen we uitzend- en payrollondernemingen om kosten te besparen door introductie van self service concepten voor opdrachtgevers en uitzendkrachten. BirdsEyeView voegt voortdurend nieuwe functionaliteit toe aan Flex2GO. Alle verbeteringen en nieuwe functies komen automatisch beschikbaar voor bestaande gebruikers. Meer weten? Neem contact op.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.